Michiel Aanen

Creative Director

michiel@provisionmedia.nl

"Mijn passie is jouw brand te laten opvallen in de luidruchtige digitale markt van vandaag"

Story

Al enige tijd heb ik affiniteit met web design, branding en web development en in 2019 heb ik besloten om startende ondernemers te gaan ondersteunen met hun online identiteit en zichtbaarheid. Nu twee jaar later bouwen wij samen met de klant aan een volledig responsive website passend bij zijn of haar bedrijf. Van advies en strategie tot concept en ontwikkeling, bieden wij een volledige service die de business van startende of ervaren ondernemers online op die kaart zet. Verwacht een interactieve samenwerking waarin heet meeste contact via mij zal lopen. Nodig mij gerust uit voor een kop koffie om eens over jouw online identiteit na te denken!

Vision

Ik geloof dat iedereen het verdient om zijn of haar stempel op de wereld te drukken. Dat je waarde en innovatie kunt genereren door je passie te uiten, trouw te blijven aan wat je gelooft en contact te maken met degenen die dezelfde visie delen, om je doel in het leven te vervullen.

Ik en mijn team kiezen ervoor om bij te dragen door ruimte te maken voor nieuwe stemmen in een verzadigde markt en jou te voorzien van de nodige tools voor succes.

Dit zijn enkel gedachten van creatievelingen en die geloven in differentiatie, innovatie en echt het verschil kunnen maken.

Skills

References Google reviews

Ik heb mijn website laten ontwerpen en bouwen door Provision Media en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ervaarde een hele fijne en professionele communicatie vanuit Michiel. Al mijn ideeën werden boven verwachting uitgewerkt en naar mijn smaak aangepast. Daarnaast is het bedrijf heel transparant op ieder gebied. Tot slot heb ik gemerkt dat er wordt gewerkt met hoogwaardige software waardoor mijn site zeer snel is en tot op heden geen complicatie ondervonden (mijn vorige site, gemaakt door een andere bedrijf, laadde veel trager).
Ik beveel Provision Media dan ook bij iedereen aan!! Zowel voor kleine starters als grote ondernemingen.

Zohal

Owner of Amsterdam Candles

Michiel heeft in korte tijd een hele mooie site voor mij gemaakt. Vriendelijk, snel en professioneel, ik ben heel tevreden. Ik zou Michiel aan iedereen aanbevelen! Bedankt voor je werk Michiel!

Nancy Faber

Ons Haarlemse Huisje

Ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijf, en Provision media heeft me daar goed bij geholpen!! Super mooie website door Michiel.

Zineb A

Digital Muse